10 november 2007

10 november 2007 : loopse teef

Vanmiddag liepen we een flinke wandeling met onze vriend Max.Dan lopen we gemiddeld 2 uur in en rond ons dorp Halsteren.Vooral de Melanen is een mooi wandelgebied met een paar grote waterplassen.

Zoals gewoonlijk lopen we lekker los, en snuffelen we alle lekkere geurtjes. Aan het begin van de grote waterplas ruiken Bono en Max ineens iets heel verleidelijks : een loops teefje !

Als een speer gaan ze ervandoor, en zijn ze nergens meer te bekennen.

We vragen aan de vissers : " hebben jullie 2 beagles voorbij zien komen ? "

" Ja, ze renden zij aan zij hier voorbij ! "

We vragen even later aan een wandelaar : " heeft u 2 beagles voorbij zien komen ? "

" Ja, en helaas voor jullie, kort daarvoor kwam ik een vrouwtje tegen met een loops hondje, dus waarschijnlijk zijn ze die achterna ! "

Ons vrouwtje loopt nog door en het baasje van Max en ons baasje loopt terug, in de hoop dat ze daar Bono en Max weer tegenkomen.

Maar nee hoor, de plas rondom gelopen, en geen Bono en Max. We lopen heel de Melanen route nogmaals door, en pas na een half uur zien we Max in de verte snuffelen. Eenmaal bij Max aangekomen, is Bono er niet bij, helaas .....

Weer de route gelopen, en gelukkig komt daar Bono op ons afgewandeld, hij kwam uit de richting van de grote waterplas, waar we ze in eerste instantie kwijt raakten !

Ach ach .... die loopse teefjes toch ! Jammer dat daardoor alle reuen helemaal van slag raken !

Maar er was er eentje tenminste verstandig, en dat was de oudste en wijste :

Bas himself ! Die bleef rustig bij de baasjes wandelen, en maakte zich niet druk om wat hij eventueel in zijn neus kreeg !

1 opmerking:

Brimstone zei

Nou niet de teefjes de schuld geven hoor :-))