30 juli 2008

wie .. wij ? eigenwijs ?

Wij hebben gewoon een zeer eigen willetje, en zijn nu eenmaal erg zelfstandig.

Zoals vanavond : We gaan weer naar de Oesterdam voor onze dagelijkse zout-water behandeling. Het was best nog druk, veel kinderen, speelgoed, emmertjes, schoenen en sokken enz. enz.

Daarom mogen we ook niet los. Want wij willen altijd alles onderzoeken. Dus hup aan de riemen mee naar het water. Vrouwtje op blote voeten het water in. Nou, dat is best lekker, afkoelen, en tot ons buik in het water.

En dan zien we Mazzel en Dibbus aan de andere kant van het strandje, dus gaan we daar eens kijken.

We worden enthousiast begroet, en de flatcoaters gaan, zoals altijd zeer goed luisterend, het water in, naar hun baas. Wij worden ook van de riemen losgedaan, en eerst doen we net alsof we ook heel enthousiast het water inrennen, maar dan ineens keren we om, en rennen we terug naar het strandje !

Tja, als we iets niet willen, dan doen we dat ook niet natuurlijk he ! Dus moesten we weer aan de riem, en wij blijven richting het strandje trekken, absoluut niet meer naar het water. We hebben het gewoon effe gehad met het water ....

We zijn beagles, en beagles zijn toch eigenwijs ? Dat wordt toch altijd gezegd ? Wij bewijzen het gewoon, en benadrukken het van tijd tot tijd zeer duidelijk !!

2 opmerkingen:

Diny zei

Moira,
Prachtig de foto's dit wordt echt erg mooi zo met die kinderen.
Gr,diny

Yvon zei

Hoi Bas,

Wij vonden het erg mooi in Brabant,
maar Limburg is ook erg mooi en het ruikt
er ook zo lekker.
op 9 november heeft het vrouwtje een wandeling georganiseerd op mijn terrein en ik nodig jou,Bono en al jullie beaglevriendjes dan ook uit om dan gezellig
mee te komen wandelen en ruiken en STOEIEN.

Een poot van Mazzel voor Bas en Bono