17 september 2008

het zit niet mee ...

Net nu Bas een tikkeltje beter loopt met zijn gekneusde voorpoot, zie ik sinds gisteren dat hij aan zijn andere voorpootje weer is gaan likken. Het zag er lichtjes rood uit.

Vandaag was het helaas erger geworden. Hij heeft weer een ontstoken huid aan zijn voorpootje, hetzelfde als 2 maanden geleden ! Vannacht en vandaag overdag heeft hij weer de kap opgehad, en vanavond rond 5 uur ga ik er maar weer mee naar de dierenarts. Want hier moet iets aan gedaan worden.

Arm ventje, hij heeft nu elke keer wat, ik hoop dat hij over een paar weken weer van beide manementen genezen zal zijn, en dat hij dan voorlopig even niets anders meer krijgt.

Dat zal vanmiddag wel weer stressen worden bij de dierenarts ... zucht !!

Zeerpootjebas1

5 opmerkingen:

anne zei

Dat ziet er heerlijk uit zo genieten.
Ach ja en hartjes in het zand, daar ben je nooit te oud voor uiteindelijk. dus tante zowel als nichtje, dat moet kunnen.
En de beagle heren hadden het ook zo prima naar hun zin.

yvon zei

Dat ziet er naar uit dat jullie allemaal
hebben genoten deze dag....
En voor hartjes in 't zand ben je nooit
te oud!
Lekker uitwaaien op het strand.

groetjes Yvon en een poot
van Mazzel en Jewel

Marion & Storm zei

Fijn om te lezen dat jullie genoten hebben aan Zijpe. Even lekker uitwaaien. Leuk nichtje heb je ! Net zo fotogeniek als Bas&Bono. Groetjes van Marion & Storm

anne giezen zei

Hopenlijk is het nu nog niet zo erg dat het weer weken kan gaan duren.
Ja jho Bas, ouder worden gaat soms niet altijd even makkelijk, maar hopenlijk valt het bij de dierenarts mee en ben je weer snel op alletwee je pootjes!

diny zei

Moira,
Wat vervelend voor Bas heeft hij weer z'n jeuk aan zijn pootje en de kneuzingen aan zijn ander pootje gaat dat een beetje.
Pech ook omdat het meeste gewicht toch op de voorpoten rust.
Dat het maar vlug wat beter mag gaan.
Dikke knuffel van ons,Diny