21 november 2008

Beagle Movie

Vanmiddag hebben we lekker uitgewaaid aan de oesterdam. Met de vier beagles op stap, veel wind en veel beagle-plezier !

Bono is op de terugweg weer in de konijnen-bosjes gedoken, en bleef daar ongeveer een half uur lekker rondstruinen. Ondertussen waren Bas Bluf en Chess op het laatst ook even op het jagerspad gegaan, en heeft Bas zijn jacht-geluid weer laten horen !

Voor het filmen stond er behoorlijk wat wind, dat verklaart het bibberen tijdens filmen, en ook het jacht-geluid van Bas ging in de wind verloren ....

Veel kijk-plezier :

6 opmerkingen:

anne giezen zei

Ja zo worden er elke keer meer plekjes in de natuur afgebrokkeld.
Ja dat worden dus geen grote wandelingen meer door de bossen van Bergen op zoom maar wordt het meer, een klein rondje rond de kerk gevoel.

Brimstone zei

Dit verklaart ook waarom ze Bas niet als ambtenaar hebben aangenomen bij de gemeente. Hij zou dan directe toegang hebben gehad tot gevoelige informatie.

Maar het blijft evengoed erg jammer van zo'n leuk gebied. Op zoek naar een ander zondagochtendwandelbos dan maar.

Meta Slotboom zei

Gaat het hier niet om de NAVO-pijplijn die wordt vervangen en tussen Schoten (B) en Pernis loopt? De werkzaamheden hiervan zijn onlangs gestart. Deze pijpleiding loopt (ondergronds) via de Kalmthoutse Heide naar Nederland, dus wellicht ook door jullie bos?

leen zei

Heel herkenbaar die flapperende oren en dan netjes op je kont zitten voor wat lekkers :-))

anne giezen zei

Het was echt heerlijk uitwaaien!!!
Baasjes een frise neus en de honden heerlijk uitgewappert.
Leuk filmpje

Marion & Storm zei

Wat een heerlijk filmpje ! En vandaag ? De camera al stand-by voor witte wonder winter plaatjes ?Groetjes Marion en een poot van Storm