7 februari 2010

Bono going solo

Bono had zondagmorgen behoefte aan ene solo-wandeling. De beagle-groep was net begonnen aan de wekelijkse wandeling, toen hij al snel besloot er ene solo-wandeling van te gaan maken.

Voordat we er erg in hadden, had Bono de pas erin, en verdween steeds sneller en sneller uit zicht ...

De hele route was er geen Bono te bekennen. Vrouwtje heeft de groep verlaten, om Bono te zoeken. Ze had al een vermoeden : Lola zal wel in het bos zijn, Lola is een nogal aantrekkelijk beagle-vrouwtje was Bono nog steeds verliefd op is ! Als Bono het spoor van Lola ruikt, dan is hij namelijk niet meer te houden !

Na een half uur zoeken, hoort vrouwtje van een groepje wandelaars dat Bono helemaal aan de andere kant van het bos gesignaleerd was. Hij was schijnbaar helemaal in trance, neus aan de grond, en in sneltrein-vaart zijn route aan het volgen. Ook Lola was gespot, zij loopt inderdaad ook op datzelfde tijdstip in het bos.

Na drie kwartier zoeken ziet vrouwtje Lola in de verte, helaas geen Bono erbij ....

Ze besluit maar eerst naar de uitgang te gaan, misschien wacht Bono wel bij de auto ?

En jawel ..... twee oudere dames vragen aan vrouwtje of ze haar hond kwijt is, er liep namelijk een beagle bij de auto's te scharrelen ! Deze dames bedachten zich geen moment, en maakten Bono met behulp van een stukje touw vast, en binden hem vast aan de landrover van een andere beagle-eigenaar die zij kennen. Ze waren in de veronderstelling dat Bono misschien wel de beagle was van Kristel. Kristel heeft echter een beagle-teefje, BeeGee !!!  Ach, ze lijken inderdaad qua kleur op elkaar, maar verder kun je ze niet echt met elkaar verwarren !

Dat koppie van Bono sprak boekdelen, toen hij zijn vrouwtje aan zag komen lopen ... de onschuld zelve !

Dus samenvattend heeft Bono Lola al die tijd gevolgd, en is haar bij de auto's kwijtgeraakt ... arme Bono !

1 opmerking:

Marion&Storm zei

Altijd gezellig zo'n gezamelijke wandeling :-) Groetjes van Marion, Storm & Aika