27 mei 2013

Update Bono

Hier nog een kleine update van Bono.

De rust en harmonie is wedergekeerd in huis. Bono lijkt zelfs een stuk makker en rustiger. Zou hij dan toch zijn plaats hebben gevonden en geaccepteerd?

We gaan gewoon ons gangetje verder, en hebben besloten geen gedrags/therapeut in te schakelen. Tenslotte weet ik als geen ander hoe het karakter van Bono in elkaar steekt. Waarom hij soms zulk heftig gedrag heeft, daar kan een therapeut ook niet meteen achter komen. We accepteren dat we een hond hebben waar toch rekening mee gehouden moet worden.

Daarentegen is er zoveel vooruitgang geboekt het afgelopen anderhalf jaar, als we in deze lijn door kunnen gaan, hebben we aan Bono een lieve, aanhankelijke, speelse hond die ook wel heel veel slaapt maar die ons ook nog steeds plezier bezorgd!

We gaan er wel vanuit dat dit ongewenst gedrag niet meer volledig voorkomen kan worden, maar hopelijk kunnen we het wel sneller zien aankomen, en de reactie verminderen.

Er zullen gauw weer verhalen en foto´s gaan volgen, want ook het op vakantie gaan met de camper, daar is Bono helemaal fan van, net als Isa!

2 opmerkingen:

ingrid zei



veel plezier vast met zn 4en in de camper
heb de blog gevonden en sla gelijk op x

Anoniem zei

Ik ben blij dat de rust is wedergekeerd... Op naar de camper verhalen. Ik hoop dat de uitvallen tot een minimum beperkt zullen blijven. En als het zo ver komt je tijdig kan ingrijpen om het niet uit de hand te hoeven laten lopen. Succes. Kom maar op met die camperverhalen. Groetjes Marion & poot van Bliksem