25 juli 2008

afleidings-manouvre

Er zit helaas nog steeds geen verbetering in bij Bas. Hij heeft natuurlijk nog maar 1 dag medicijnen ( antibiotica ) gehad, en nog 4 dagen te gaan. Het warme weer werkt ook niet echt mee ...

Omdat het zalven van zijn pootje zoveel spanningen en frustraties opleveren, ( gisterochtend nog een giga-confict tussen Bas en het vrouwtje ) is in overleg met de dierenarts besloten te stoppen met zalven. Maar hiervoor in de plaats wel elke dag naar het zoute water. Gewoon om even te laten afkoelen en ontsmetten.

De kap om geeft bij Bas natuurlijk ook de nodige spanningen, dus zocht ik naar iets te knagen. Gelukkig hadden we nog zo'n knaag-schoentje liggen. Deze hebben we aan Bas gegeven, lekker even zonder kap om, en hier is hij gelukkig een uurtje mee zoet geweest !

257082

257081

Vanavond naar de dierenwinkel om nog meer knaag-lekkers. Niet te veel natuurlijk, want dat is ook weer niet goed !

Vanavond zoeken we weer het zoute water op, hopelijk is het niet te druk.  Het ventje is zo zielig op het moment ... Jeuk is veel erger dan pijn !

5 opmerkingen:

Diny zei

Moira,
Wat zijn de foto's weer geweldig.
Als je de kleine Joep en Isa ziet en dan de modder bende.
Je beleefd de wandeling echt nog een keer.
Een dikke knuffel voor Bono van Martine, ze willen echt nog wel meer mee.
Gr,Diny

Marion & Storm zei

Net varkentjes zoals ze die modder inrollen. Heerlijk joh om zo heel de roedel te zien genieten. Groetjes van Marion

Marion & Storm zei

Hoi Moira,
Ja zielig is het zeker. Want wat je zegt... jeuk is echt heel erg vervelend. ken je de dijk bij Zijpe ? Waar vroeger de pont over ging (naar Renesse)Daar is het zeker nooit druk en kan Bas het zoute water in. Groetjes, Marion

els zei

Jakkes Moira, dat er zo weinig verbetring in komt en idd is jeuk erger dan pijn, om dol van te worden. Onze eerste Bieke heeft ooit een knoflok allergie gehad en die werd echt dol van de jeuk, we konden haar zelfs niet meer aanraken!
Een tip misschien, je kan thuis Bas zijn poot ook in zout water houden en daarna hem in een potje met menthol talk laten treden dat verzacht heel goed de jeuk! succes!

anne zei

och Bas, vervelend hoor als het zo lang duurt he vent.
Maar je vrouwtje moet inderdaad maar je flink wat lekkers geven zodat je je hier mee bezig kunt houden.
En Snel weer op de poot zijn hoor!