27 juli 2008

oesterdam deel 2

Zoals gezegd, volgt hier het tweede deel van onze oesterdam-avond.

En wie kwamen we daar tegen ?

26782

26781

Hee Max, jij ook hier ? Gezellig ! Altijd wanneer Bas en Max elkaar zien, zijn ze voor een paar seconden heel erg blij, lijkt het net alsof ze elkaar jaren niet hebben gezien, ze begroeten elkaar heel enthousiast, kwispelen lustig, en dan ineens gaan ze weer ieder hun eigen gangetje ... typisch Beagle karaktertrekje ?

26783

Hier zit Max mooi op de uitkijk. In de gaten houden wie er allemaal op "zijn" strandje zijn.

26784

En Bas was lekker aktief. Haalde stokken uit het water, en bleef lekker zelf nog een paar rondjes zwemmen.

26785

26786

26787

En weer uit het water nam hij een uitgebreide gras-massage. Dit heeft hij wel een kwartier volgehouden ... het was nodig zeker !

26789

En zo ging de zon onder, en gingen wij weer naar huis.

Zaterdag zijn we nog 2 x naar de oesterdam gereden. Maar ditmaal was Bas niet zo aktief om het water in te gaan. De eerste keer liepen Bluf Chess en Doedles mee, en ook Bono was erbij. Maar Bono verkoos al snel het hazen-pad, letterlijk en figuurlijk ! Dus was er van wadlopen niet echt een groots evenement gemaakt.

De tweede keer was s' avonds. Ditmaal liepen Dibbus en Mazzel ook bij de Oesterdam. Mazzel kreeg vanavond zijn eerste zwemles, en het ging goed ! Hij blijft wel voorzichtig, maar hij weet nu dat hij kan zwemmen, net zoals zijn grote broer Dibbus, dat is een echte waterrat !

En hoe het nu verder met Bas gaat ? Ik vermoed dat het nog wel even kan duren helaas. Zogauw zijn kap af gaat, is zijn eerste reaktie : pootje likken ...

We geven hem wel om de dag iets lekkers te knagen zodat dit afleidt. Maar teveel mag hij ook weer niet krijgen, want zo komen de kilo's er wel aan, met minder beweging dan anders, en dan al dat lekkers ter afleiding tussendoor !

We zullen de nacht weer eens in gaan. Ik hoop dat Bas niet teveel last krijgt van zijn pootje, zoals afgelopen nacht, toen liep hij rond 3 uur ongeveer een uur lang rond, werd erg zenuwachtig van de jeuk, en moest ik hem kalmeren, en proberen in slaap te krijgen. En dat lukte uiteindelijk ....

2 opmerkingen:

Marion & Storm zei

Hxe9 Bas & Bono, Waar is dit mooie plekje ? Ik herken het niet maar wil daar ook best wel eens gaan snuffelen. Pootje van Storm

els zei

Wat een prachtfoto's weer! Hoe is het vandaag met Bas zijn pootje? Stilaan beter hoop ik!