27 juli 2008

update Bas

Vannacht heeft Bas gelukkig weer rustig geslapen ! Hij moest er wel even uit om te drinken en te plassen, maar voor de rest ging het goed.

Vanmorgen twijfelden we : wel of niet met Bas en Bono naar onze zondagochtend-wandeling met onze zondagse beagle-vrienden ?

Toch maar wel gegaan. Zou Bas er toch veel last van hebben, dan draaien we terug. Maar het ging best nog goed. Hij bleef eerst wel even achter, maar van lieverlee ging het lopen steeds beter en soepelder. Gelukkig waren er onderweg toch nog een paar waterplassen waar de beagles hebben kunnen afkoelen. Het tempo was wel iets lager dan anders, maar Bas vond het weer fijn om de pootjes te strekken en daar alle luchtjes weer op te kunnen sporen.

Bono bleef nu ook keurig bij ons, alsof hij aanvoelde dat hij juist nu niet voor extra trammelant moet zorgen !

We hopen dat de verbetering doorzet bij Bas. Vanmiddag doen we het rustig aan, maar vanavond gaan we weer naar de Oesterdam, lekker zwemmen in het zoute water !

We moeten nu ook Bono wat extra vertroetelen, want die voelt zich ook wel zielig, nu zijn maatje zoveel aandacht en verzorging eist. Gelukkig laat Bono Bas wel met rust, en weet hij precies wanneer hij wel en niet bij hem in de buurt kan komen !

3 opmerkingen:

Marion & Storm zei

Wat flauw zeg dat jullie niet zelfstandig de boel mogen verkennen en je eigen geurtje bepalen.... Het klinkt als wederom een heerlijke wandeling :-)
Groetjes van Storm en zijn vrouwtje Marion

Marion & Storm zei

Wat flauw zeg dat jullie niet zelfstandig de boel mogen verkennen en je eigen geurtje bepalen.... Het klinkt als wederom een heerlijke wandeling :-)
Groetjes van Storm en zijn vrouwtje Marion

astrid en spyke zei

hahaha dat was een leuk uitstapje geweest bono..
.....en ik geef je helemaal gelijk......de kant van de paardenn.........
jajajajajajaja daar is t veel mooier en leuker hihi
...........en mensenparfum.....wat lief ...om je daar mee te besprenkelen..
jij dacht zeker ........laat ik vrouwtje eens een plezier doen..
...niet door de poep rollen..........maar een lekker parfummetje........
OOK NIET GOED !! hahahaha
maar zo te lezen ...hebben jullie weer een heerlike dag gehad....ook met parfummetjes haha
...........leuk blogje
astrid en spyke