31 augustus 2008

Bono en loopse Choco

Vanavond wandelden we zoals gewoonlijk door de Beek, en Bono besloot zijn eigen route te bewandelen. Nu zijn we dit wel vaker van hem gewend, en we konden hem dan ook lang in vizier houden !

Terug bij het hertenkamp stiefelde Bono vrolijk zijn route verder, en voor we het wisten, was hij uit zicht verdwenen ...

We hebben samen met Mazzel en Dibbus gezocht, maar er was geen Bono meer te vinden.

Ik had al een vermoeden, omdat we op de heenweg de loopse labrador Choco hadden ontmoet. Bono weet ook waar Choco woont. Helaas moet hij hiervoor wel de drukke Burg. Elkhuizenlaan oversteken, wat hij dus ook had gedaan !

Een paar kinderen hadden hem zien lopen op deze laan, dus wisten we meteen dat hij of naar huis was gegaan, of op zoek was naar Choco. Thuis was hij niet, en toen zagen we het baasje van Casper met Bono aan de riem aan komen wandelen ! Casper woont naast Choco, en hier was Bono inderdaad vlakbij aan het rondsnuffelen ....

Die Bono blijft voorlopig bij ons aan de riem. Want nu is het goed afgelopen, maar hij kan de volgende keer minder geluk hebben !

3 opmerkingen:

sylvia Pronk zei

Lekker zeg die Bono... ja gelukkig goed afgelopen, Krista toen ook 3 middagen achter elkaar ontsnapt.. stak ook een weg over (waar gelukkig 50 km is) en stond die ineens op andere wei met paarden.. ene keer ergens bij de bouwlocatie... moest haar zoeken... nou moe dus zij maar aan de lijn houden.. en blijf je maar met je Bono bij Krista vandaan hoor want zij wordt binnenkort ook loops.... oppassen geblazen ha ha gelukkig wonen wij niet vlakbij jullie :-)

anne giezen zei

Die Bono toch. Zijn het geen hazen of konijnen dan is het wel een lieftallige dame waar hij voor de hort op gaat.
Jammer ventje, voorlopig dus even aan de riem.
Ja soms zit het leven van een beagle niet echt mee. lol

Marion & Storm zei

Oh ja... die hormoontjes hè. Dan luistert Storm ook voor geen meter hoor. Zodra hij een loops teefje ruikt is hij niet meer te houden. dan snuffelt hij het hele spoor na.
Gelukkig nog nooit bij een drukke weg want ... oepsss dat is wel eng ja.
Groetjes van Marion & Storm