4 november 2009

Bas vind iets zeer bijzonders ...

We hebben weer lekker gewandeld bij de oesterdam. Samen met vriendjes Bluf en Chess is het altijd weer lekker rondstruinen, jagen en op zoek naar bijzondere vondsten altijd een avontuur. Je weet nooit wat er gaat gebeuren !

Eerst heeft Chess iets bijzonders, een dood konijn ... nee niet echt lekker Chess ! Hij denkt er anders over, en sleept het een tijdje mee.

Dan heeft Bono weer iets gevonden, een konijnenpootje ... nee Bono, ook niet goed  ! Gelukkig laat hij het los !

Met Bono Bluf en Chess inmiddels op de terugweg aan de riem, loopt Bas nog lekker los, rond te struinen langs de bosjes. Bas luistert toch wel, en die haalt geen gekke fratsen meer uit.

Ineens neemt hij een sprint, in de bosjes ! Hij zal toch geen konijn hebben gezien of geroken ? Ik hoor hem niet luid geven, dus dat zal wel niet.

Na een tijdje komt hij zo trots als een pauw uit de bosjes vandaan, en hij laat heel triomfantelijk zien wat hij daar heeft gevonden ....

Ik zie het al ! Daar bungelt een lichtblauw touwtje uit zijn bek, en in zijn bek heeft hij de andere helft van een .... ik zal het niet verder omschrijven, maar dit plaatje zegt genoeg :

Tampon1

Okee Bas, mooi, laat nu maar weer gauw los !!!

Wat zijn het toch lekkere beagles !!!

Geen opmerkingen: