25 februari 2014

Dwarsligger

Op een mooie maandagmiddag reden we zoals gewoonlijk, weer richting het bos. Daar aangekomen is Bono druk bezig om "iets" uit zijn bek te halen, met behulp van zijn voorpoten!

Zal vast wel weer een stukje hout zijn, wat tussen zijn voortanden is blijven plakken ...

Maar tijdens de wandeling blijft Bono bezig, en begint zelfs tot bloedens toe met zijn poot in zijn bek te wroeten. En als hij er ook nog zachtjes bij jankt, wordt het meteen aktie, en na een telefoontje naar de dierenarts, meteen richting de praktijk!

Daar aangekomen krijgt Bono eerst een muilkorfje om, zodat we daar goed zijn voor-gebit kunnen controleren. Zo te zien is daar niets te zien, misschien toch al verdwenen dan?

Maar wanneer hij zijn koekje daar krijgt, ziet de dierenarts-assistente toch een behoorlijke dwarligger achter zijn kiezen zitten! Dat is duidelijk de boosdoener ... Dus weer een muilkorfje om, en Bono gaat in een roesje.

Wanneer hij op de tafel ligt, en zijn bek opentrekken, zien we pas hoeveel last hij gehad moet hebben :






Gelukkig was het nu vrij simpel te verwijderen, en nadat zijn gebit meteen  gereinigd was, kon Bono weer langzaam uit zijn roesje ontwaken.

Eenmaal thuis, is hij nog steeds behoorlijk suf, en zwalkt heen en weer. Vrouwtje legt hem maar even op zijn kussentje zodat hij daar weer langzaam kan bijkomen van alle tumult!






Blijkbaar heeft Bono dus achterin de auto, onderweg naar het bos, een stukje hout ontdekt waar hij op heeft zitten knagen. En dat is dus gaan dwarsliggen ... tja en dat krijg je niet zomaar weggehaald bij Bono! 

Gelukkig heeft hij nu nergens meer last van, en is hij weer helemaal de oude! 
Hier nog wat leuke plaatjes van het weekend, Bono en Isa lekker buiten genieten van de zon, en lekker spelen met elkaar!













1 opmerking:

Anoniem zei

Oh Bono toch... wat moet je daar last van hebben gehad joh.
Gelukkig meteen actie ondernomen. Maar om nou te zeggen dat ze er van leren... mwhhaa nee meestal niet hé.
Dus maar gewoon hopen dat het niet meer voorkomt. Groetjes Marion & Bliksem